Werkzaamheden

Werkzaamheden
Verbouwing

Verbouwing

Adrie Wams Bouwtechniek heeft veel ervaring met complete verbouwingen van woningen en bedrijfspanden: van het sloopwerk tot het plaatsen van een aanbouw, van een nieuwe badkamer tot op maat gemaakte nieuwe meubels. In samenwerking met ervaren onderaannemers verzorgen wij alle gewenste werkzaamheden. In overleg kunt u ook zelf meewerken met de verbouwing; dit scheelt in de kosten én u houdt een goed overzicht van de werkzaamheden.
Aanbouw

Aanbouw

Wilt u een nieuwe garage, carport of fietsenstalling bij uw huis of bedrijfspand? Of wilt u het bestaande pand vergroten?Adrie Wams Bouwtechniek is u graag van dienst. Wij informeren u vrijblijvend over de diverse mogelijkheden van een aan- of opbouw, naargelang uw specifieke situatie en wensen.
Badkamer / toilet

Badkamer / toilet

Voor alle werkzaamheden op het gebied van badkamer en toilet kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen een compleet nieuwe badkamer en/of toilet naar uw wensen realiseren, of bv. een bestaande badkamer of toilet opnieuw betegelen. Ook voor de levering van de door u gewenste materialen zijn wij u graag van dienst.
Dakkapellen

Dakkapellen

Adrie Wams Bouwtechniek maakt houten dakramen en dakkapellen in de eigen werkplaats. Wij kunnen deze dan ook precies naar uw wensen fabriceren. Wij gebruiken hiervoor alleen de beste kwaliteit hout, zodat u verzekerd bent van een duurzaam resultaat.
Elektra

Elektra

Wilt u uw bestaande elektrische installatie vervangen? Of moet de installatie worden aangepast, bv. voor de nieuwe keuken of douche? Neem gerust contact met ons op, en wij verzorgen de complete aanleg/aanpassing van de elektra voor u, volgens de huidige veiligheidsvoorschriften.
Kozijnen

Kozijnen

Adrie Wams Bouwtechniek maakt houten kozijnen in de eigen werkplaats. Deze kozijnen kunnen wij dan ook precies naar uw wensen fabriceren. Wij gebruiken hiervoor alleen de beste kwaliteit hout, zodat u verzekerd bent van een duurzaam resultaat. Ook voor de levering en plaatsing van kunststof kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres.
Restauratiewerk

Restauratiewerk

Adrie Wams Bouwtechniek heeft veel ervaring met het restaureren van oude gebouwen die vallen onder de Monumentenzorg. Restauratiewerken aan monumenten worden dan ook uitgevoerd in samenspraak met Monumentenzorg. Wij zorgen ervoor dat uw monument in passende stijl wordt gerestaureerd, om zo behouden te blijven voor de toekomst.
Stukadoorswerk

Stukadoorswerk

Van sierpleister tot spackwerk: bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden. Wij adviseren u ook graag over oplossingen die passen bij uw specifieke pand of ruimtes, en bij uw persoonlijke smaak.
Schilderwerk

Schilderwerk

Een nieuw 'jasje' voor uw woning of bedrijfspand hoort bij het noodzakelijke onderhoud, maar zal ook de uitstraling van uw pand verbeteren. Zowel met binnenschilderwerk als met buitenschilderwerk zijn wij u graag van dienst.
Zonnepanelen

Zonnepanelen

Uw eigen energie opwekken door middel van zonnepanelen? Wij installeren en leveren zonnepanelen, en we verzorgen de complete aansluiting op het elektrische netwerk van uw woning of bedrijfspand. Bij de installatie van de zonnepanelen staat duurzaamheid natuurlijk voorop. 
Adrie Wams Bouwtechniek • Richtersweg 42, 7521 BW Enschede • 06-53776503